0

Jeg er på utkikk etter mazda 6 mps. problemet er at det er jo ingen til salgs på finn, og har heller ikke vært det på lenge. vet du hvor mange som fin

spurt 2010-05-26 10:58:43 +0100

Hei!Jeg er på utkikk etter Mazda 6 MPS. Problemet er at det er jo ingen til salgs på finn, og har heller ikke vært det på lenge. Vet du hvor mange som finnes i Norge? Importere fra utlandet er et dyrt alternativ, eller hva tror du? Hva må man ut med for å få tak i en slik? Synes dette er et diskret alternativ til WRX STI og EVO, de blir for harry! Dessuten har jeg undersøkt forsikring på en MPS, og det koster under halvparten av en WRX, dvs. det samme som en "vanlig" familiebil. De ble oppgitt til 260hk, men skal ifølge tester være målt til bortimot 300hk (266 på hjulene)Hva mener du?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-05-26 14:26:41 +0100

Heisann! Helt klart en kul bil. Ulv i fåreklær. Men kjøreegenskapene står ikke helt i forhold til kreftene, men det er moro lell....

Foreslår at du tar kontakt med importør, de har nok oversikt over hvor de få MP6 i landet befinner seg, og vet om biler som evt er tilsalgs også.

Dette er neppe en bil som er lønnsom på bruktimport, uten at jeg har regnet på det

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar