0

Kjøpte meg en mazda 323 1.5- 2000 modell for en stund siden. jeg er kjempefornøyd så langt, men har kommet over et par småting som jeg lurer på..;når

spurt 2010-07-28 03:48:25 +0100

Hei Benny!Kjøpte meg en Mazda 323 1.5- 2000 modell for en stund siden. Jeg er kjempefornøyd så langt, men har kommet over et par småting som jeg lurer på..;Når jeg gir gass, fusker motoren litt innimellom. Dette ble mye bedre etter jeg byttet eksosanlegget, ettersom dette var rustet i filler.. men fuskingen har liksom ikke blitt helt borte. Dette er jo litt irriterende iogmed at jeg ikke får fult pådrag. Bilen har gått 185’’000.. På NAF-testen sa mekanikeren at tennpluggene, oljen og luftfilteret var helt i orden.. Hva kan det være?En annen ting er at bilen drar litt mot høyre på flat rett vei, på NAF-testen, mente mekanikeren at dette kunne ha noe med "spissingen" på hjulene og gjøre..?Mvh. Alexander G.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-07-28 14:08:31 +0100

Hallo Alexander! Hyggelig at du er fornøyd med Mazdaen din! Vi tar det siste først. At den trekker til den ene siden kan absolutt ha noe med spissingen å gjøre, for jeg regner med at du har sjekker lufttrykket i dekkene? En spissingsjustering er hverken dyrt eller komplisert, så jeg anbefaler deg å få gjort dette FØR dekkene slites skjevt...

Når det gjelder fusking så kan dette være flere ting. Kan det være katalysatolren som begynner å bli tett? Får den nok bensin eller har godt nok bensitrykk ved belastning? er tenningsanlegget i orden?

Ønsker den en fortsatt fin sommer og lykke til med Mazdaen!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger