0

Håper du kan svare meg på nettmøtet ditt i dag da dette haster litt. vi er en familie på tre som er ute etter ny bil da golfen vår nå fikk så mye anm

spurt 2011-07-18 11:57:28 +0100

Hei håper du kan svare meg på nettmøtet ditt i dag da dette haster litt. Vi er en familie på tre som er ute etter ny bil da Golfen vår nå fikk så mye anmerkning på EUkontrollen at det ikke lønner seg å ordne den. Vi kan bruke 100 000 kroner og så egentlig på en stasjonsvogn da jeg kom over en bil som jeg kjenner at jeg har utrolig lyst på. Det er en 1998 modell Audi A8. Alt utstyr og helt utrolig god å kjøre. Plassen er også mer enn god nok. som selgeren sier er det ikke alltid slik at man trenger stasjonsvogn det er nok mer at alle tror de trenger det. Den har gått 260 000 kilometer og hadde service ganske nylig og ser veldig pen ut. Vil du anbefale dette som et godt kjøp? Er det noe vi bør se opp for hvis vi kjøper den?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-07-18 12:25:36 +0100

Heisann.

Audi A8 både var og er fortsatt en drømmebil for veldig mange. Og – ja man kan fu utrolig mye luksus bil til 100 000 kroner ved å velge A8, eller BMW 7-serie, Jaguar XJ og Mercedes S-klasse og for den saks skyld.

Men – det er et aldri så lite ”men” her. Dette er biler som fort kan bli svært dyre å eie i alle fall om man er litt uheldig. Mange av disse bilen har gått lang i tillegg. De ble ofte kjøpt nye av folk som kjøre noe mer enn gjennomsnittet. En annen ting er at bilene er teknisk avanserte – og dermed er det mye som kan gå galt. Og ofte gjør det nettopp det.

At timeprisen på verksteder ofte er ganske ”friske” på nettopp disse modellene gjør det heller ikke lettere når ting går galt…

Det er med andre ord all grunn til å være skeptisk.

Audi A8 kom allerede i 1994, og var en revolusjon på både godt og vondt. Du sier ikke noe om hvilken motor som står i denne bilen. Mange av disse bilene ble levert med en motor som vi har omtalt flere ganger tidligere her på Broom.no, nemlig 2,5-liter TDI. Den bør du styre unna – enkelt og greit. Den beste motoren i A8 er V8 bensin.

De første årgangene av A8 hadde vel det vi litt diplomatisk kan kalle noe ujevn kvalitet. De ble heldigvis bedre etter hvert, men Audi fra denne tidsepoken er ikke veldig gode biler uansett, dessverre. Jeg synes nok også at bilen du har sett på har gått ganske langt.

Det er derfor en bil du bør sjekke svært nøye før et evt. kjøp. Det kan nok også være smart å ha et lite reservebudsjett til verkstedbesøk om du velger å gå for denne bilen.

Les mer om A8 i vår store bruktbilguide her:

http://www.tv2.no/underholdning/broom...

Jeg forstår godt at du fristes av denne glideren, men kanskje er det mer fornuftig å velge en nyere og noe mer alminnelig og litt mer driftsikker bil med lavere km. stand til familien.

Ønsker deg uansett en fin sommer og lykke til med bilkjøp.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger