0

..skal kjøpe alt .ny subaru outback alt. en brukt cx-7 (2009-2010 som har godt ca 15000) .litt usikker på hvem jeg skal velge.er litt redd for verdi

spurt 2010-12-01 13:07:12 +0200

hei ..skal kjøpe alt .Ny subaru outback alt. en brukt Cx-7 (2009-2010 som har godt ca 15000) .Litt usikker på hvem jeg skal velge.er litt redd for verdi tapet på mazdaen?.Kjører relativt mye på og til hytte på fjellet og bruker bilen som lastebil(ergo unger,hund og ski).Sjefen hjemme er veldig klar for Mazdaen,men jeg er skeptisk....Hva hadde du valgt? Alt annet forsalg til bil?,,,,,,max 500 000 .......

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-12-01 13:25:29 +0200

Heisann! Hyggelig prisklasse du har valgt deg der, du får MYE fint for 500 000.

Mazdaen først: Vi har nylig skrevet en artikkel om det, vi tok utganspunkt i duelle vi laget mellom Volvo XC60 og CX-7 tidligere i år og så på salgstallene så langt. Og det er ikke spesielt gode for Mazdaen, for å si det mildt! Jeg er redd dette er en bil som får stort verditap i årene som kommer. Det skyldes i hovedsak at du ikke får den med kombinasjonen diesel og automat ( som ALLE skal ha i denne klassen), dessuten har den lite bagasjerom. Unger, hund og ski er nok ikke den perfekte matchen da. Du redder selvfølgelig endel med skiboks, men Mazdaen har et påfallende lite bagasjerom.

Når det er sagt, kan du helt sikkert prute ganske mye på brukt CX-7 allerede. Så kommer det an på hvor lenge du har tenkt å ha den.

Nye Outback er en veldig fin bil, skjønner du har lyst på den . Og den har betydelig større bagasjerom (526 liter) enn Mazdaen.

Dette blir også litt SUV kontra stasjonsvogn, kommer selvfølgelig an på hva du har mest lyst på av disse to.

Andre: Mitsubishi Outlander gir deg mye plass, men er en litt mer primitiv bil enn disse to. Honda CR-V er veldig kurant og scorer høyt på det meste. Kanskje burde du også ta en titt på Subaru Forester? Forrige generasjon Volvo XC70 er også veldig fin bil til denne prisen, men da har den fort gått litt.

Uansett: Lykke til med valget!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar