0

Kona og jeg står foran å skulle flytte til sydney, australia. har lyst på å kjøpe brukt lexus, når vi kommer "down under" eks. rx modellen, men eller

spurt 2010-01-22 17:02:45 +0200

Hei Benny. Kona og jeg står foran å skulle flytte til Sydney, Australia. Har lyst på å kjøpe brukt Lexus, når vi kommer "down under" eks. RX modellen, men ellers Lexus generelt. Er der noe vi skal være spesielt på vakt ovefor med dette merke - spesielle svakheter eller annnet "uventet" ? Er Lexus bygget/satt opp annerledes til Australia enn de som er bygget til bruk i Norge.Hvordan er det med prisen på bensin og dielsel, og forsikring "down under" - har du noen links til å finne ut dette?Takk for ditt svar. :-)Morten, Bergen.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-12-06 12:11:43 +0200

Hei du disse nye rx modellene er oftest hybrid og selvom dem er store så bruker den heller ikke så mye bensin\diesel. Denne er lagd for og ha en stor med lavt forbruk derfor hybrid utgaven. Lykke til!

Mvh Jonas

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar