0

Jeg kjører idag en subaru outback og er meget fornøyd, men har hatt range rover, x5 og lexus rxh. nå har "bilkløa" meldt seg litt igjen og mitt luks

spurt 2009-06-04 17:57:58 +0100

Hei, jeg kjører idag en Subaru Outback og er meget fornøyd, men har hatt Range Rover, X5 og Lexus RXh. Nå har "bilkløa" meldt seg litt igjen og mitt luksusproblem er om det skal bli en Mercedes GLK 320 eller den nye Lexus 450h. Begge er flotte å kjøre, Mercedes er flott, men mye tradisjon. Lexus relativt ny og spennende. Var forøvrig ikke impornert av kjøreegenskapene på forrige RX 400h, for mye krefter i forhold til veiegenskaper. Spesielt på vinterføre, men dette skal jo langt på vei være rettet opp med nytt understell.Hva syntes du om mitt "problem"? Fortsette å kjøre Outback (30 ooo km)?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-06-05 14:27:12 +0100

Hei Roger. Først må jeg si at du er en heldig mann, dette var mye gromt!

Problemet har nok ikke noe helt opplagt svar. GLK 320 er en super kjøremaskin, herlig motor og resten av bilen henger absolutt med. Bare lite drawback for lite bagasjerom, der er Outbacken din større. Jeg har ikke kjørt Lexusen ennå, men vet jo hva det merket står for. Blir ikke gærn’t det heller. Lykke til med å finne løsningen - jeg forslår at du tester begge skikkelig før du bestemmer deg.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar