0

Vi er egentlig på jakt etter ny stasjonsvogn, men så har vi kommet over et alternativ som frister mye mer. kan du si litt om hvordan lexus rx300 er so

spurt 2010-11-08 12:53:52 +0200

Hei Benny vi er egentlig på jakt etter ny stasjonsvogn, men så har vi kommet over et alternativ som frister mye mer. Kan du si litt om hvordan Lexus RX300 er som familiebil? Er dette et trygt kjøp? Vi har sett på en 2002-modell som har gått 175 000 kilometer og prisforlangende er 225 000 kroner. Alternativet er Passat eller Octavia. De blir nyere og har gått mindre men er det dumt å kjøpe Lexusen da?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-11-08 13:04:37 +0200

Hei dette er en veldig bra bil med lite feil og problemer. Lexus-kvaliteten er jo legendarisk og RX300 er ikke noe unntak.

Men på en åtte år gammel bil må du jo ta høyde for at ting kan begynne å skje og slitedeler må skiftes også på en Lexus! Jeg ville sjekket servicehistorie nøye og aller helst tatt en test før kjøp, enten hos NAF eller på et verksted. Se også litt nøye på lakk og ekstreriør, og under bilen. Viktig også at interiøret er helt og pent, her kan det være dyrt å skifte ut ting.

Prisen høres ikke ille ut, men med slik alder og kilometerstand er uansett det viktigste at bilen har vært pent behandlet og skikkelig fulgt opp. Har den det, tror jeg dette er en godt kjøp.

Du vil nok oppleve dette som en mer eksklusiv bil enn både Passat og Ocatavia. Lexusen er også svært godt utstyrt. NB: Det er en klar fordel hvis bilen ikke er bruktimportert fra USA, sjekk det også før du eventuelt slår til. Lykke til med valget!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger