0

Har ikke fått svar så forsøker igjen.lr defender og valg av dekk til disse;hovedsaklig asfalt kjøring og vintervei type bergensvær med alt som hører t

spurt 2009-09-28 14:29:03 +0200

Hei!Har ikke fått svar så forsøker igjen.LR Defender og valg av dekk til disse;hovedsaklig asfalt kjøring og vintervei type Bergensvær med alt som hører til det..Hvordan er det med såkalte helårsdekk? Er det helt fy-fy eller brukenes?Hva ville du kjørt med - er jo tunge biler med høyt tyngdepunkt og alt av stash som difflock, høy/lav gir etc. er jo lite verdt når man på glatten skal ned og rundt svinger.. Ellers takk for flott side!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-09-28 14:34:51 +0200

Hallo i Bergen! Nå skal du få svar!

Styr unna helårs dekkene. Når deu kjører mye på asfalt ville jeg valgt "normale SUV-sommerdekk" uten for grovt mønster. Til vinterbruk hadde jeg nok valgt gode piggfrie vinterdekk som er bergnet på SUV. Kjører du mye på snø og is bør du vurdere piggdekk på en så tung bil. Du kommer nok opp med piggfritt i en LR, men det kan være verre nedover igjen... Husk på å få dekk med riktig load-indeks!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar