0

En q4 crosswagon er jo etter mitt syn en alldeles nydelig bil, etter mitt syn.men fra gammelt av har jeg hørt at å handle en alfa romeo er risikosport

spurt 2011-05-03 10:41:34 +0200

En Q4 Crosswagon er jo etter mitt syn en alldeles nydelig bil, etter mitt syn. Men fra gammelt av har jeg hørt at å handle en Alfa Romeo er risikosport å regne. Hva er din formening om kvaliteten på Alfa Romeo fra 2005 og oppover.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-06-07 11:19:24 +0200

Enig, kjøpte maken i fjor (06 mod). Hentet bilen i Alta og kjørte hjem til Gausdal, i overkant 2000 km... Har fungert utmerket på alle måter. Blir brukt til og fra jobb hver dag og meget behagelig. Ingen feil sålangt. Ser ut som kvaliteten er minst på høyde med andre merker. Likevel 2 ting som er litt negativt; bilen virker dårlig støyskjermet, særlig vindstøy. Vindusviskerarmene er ikke akkurat lydløse...Uansett er Alfa verdt pengene. Har for nå i disse dager anskaffet en GT (07 modell) og den er faktisk bedre støyskjermet. Også helt annen kvalitet over vindusviskerarmene. Kjøp anbefales !

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar