0

jeg har tenkt å kjøpe range rover ca 2004mod.enten v8 eller diesel utgaven, ser for meg at dieselen kan bli litt lat....?

spurt 2010-02-26 00:39:47 +0100

Hei, jeg har tenkt å kjøpe Range Rover ca 2004mod.Enten V8 eller diesel utgaven, ser for meg at dieselen kan bli litt lat....?Hva bør jeg se etter hos disse bilene, typiske feil?Det står at det er dyre deler til disse bilene, er det dobbelt så dyrt som fek. audi?Er motor og drivlinje solid?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-02-26 13:19:43 +0100

Hallo Lars. Dette er skikklig flotte biler som jeg har veldig sansen for! Men det er desverre ikke til å komme i fra kvaliteten er desverre forsatt noe ujevn. Og JA, den kan fort bli litt dyr å eie om du får et litt "uheldig" eksemplar.

Men slik er det jammen med andre biler også. Både BMW X5, Volvo XC90 og Porsche Cayenne kan man si akkurat det samme om.

Nei delene er ikke dobbelt så dyre eom til Audi, uten at det er noen stor trøst. Største problemet med delene er tidvis lang leveringstid på enkelte ting.

Sjekk nøya at alle elektriske funksjoner virker som de sakl, sjekk bremser og forstilling og ikke minst servicehistorikk som er ekstra viktig på disse.

Synes du skal prøve diesel-utgaven og gi den en sjangse... Motorene er stort sett solide, og drivlinjen er også det.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger