0

Hjemturen fra ferie fikk en kjip avslutning i går. da vi kom til noen bratte bakker merket jeg at bilen begynte å dra meget dårlig, og klarte kun 40-5

spurt 2010-10-05 15:53:42 +0200

Hei Benny! Hjemturen fra ferie fikk en kjip avslutning i går. Da vi kom til noen bratte bakker merket jeg at bilen begynte å dra meget dårlig, og klarte kun 40-50 km. t. Bilen hadde de samme symptomene som den hadde da turboen strøk med for noen måneder siden, bortsett fra røyken. Fikk ikke mer turtall enn 2200-2300 omdreininger og giret veldig dårlig. Har lest mye om problemet og sett at det i mange tilfeller bare er en liten slange som ikke er tett. Tror det er snakk om en som suger luft inn til motoren, uten at ddette sier meg så mye. Tror du dette er tilfellet? Da vi skulle stoppe for å fylle diesel kjente jeg en voldsom vibrering i hele bilen. Nok en gang leste jeg på nettet om dette og fant ut at det mest sannsynlig er motorfeste(?) som bør skiftes ut med en ny og bedre patent. Kan dette stemme? Kan jo forøvrig legge til at jeg har vært så heldig å bytte motor, turbo, komplett ledningsnett, luftbelger flere ganger og sist men ikke minst to(!) girkasser. Håper på svar og gode nyheter! Mvh Sander

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-10-06 14:47:45 +0200

Hallo Sander!

Godt at ikke dette skjedd på vei til ferie da, men på vei hjem… men kjipt er det uansett. Land rover Discovery II har som du allerede tydeligvis har erfart – noe varierende kvalitet.

Men når (hvis) alt virker som det skal er det kule biler!

Jeg tror problemene du nå opplever er så enkelt som at det har løsnet en slange mellom intercooler og turbo, som suger falsk luft. Resultatet blir – som du selv er inne på – de samme symptomene som ved manglende turbotrykk. Da går bilen som en ”dass” i motbakke og ved belastning.

Dette kan nok også – hvis du er heldig – være grunnen til at den rister og vibrer på tomgang.

Men også motorfestene på disse bilene kan godt finne på å ryke. Så det kan også godt stemme, men som du allerede har oppdaget finnes det nå en ny og forhåpentligvis bedre utgave å få kjøpt.

Håper dette var rimelig gode nyheter tross alt. Ønsker deg lykke til videre med bilen!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar