0

Har lenge hatt lyst på land rover freelander fordi jeg rett og slett synes det er en flott bil. jeg har lest mye om dem, og der er grunnen til at jeg

spurt 2010-03-15 13:01:03 +0100

Har lenge hatt lyst på Land Rover Freelander fordi jeg rett og slett synes det er en flott bil. Jeg har lest mye om dem, og der er grunnen til at jeg ikke har handlet enn så lenge .Ser du tidligere har svart at dieselmodellene er bedre sammenskrudd. Lurer derfor på om en 2006 mod. med diesel og atomat (2,0 td4 HSE) er et greit kjøp mtp verksted og driftsutgifter? Eller kan det være mye småtull med disse modellene også ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-03-15 13:15:42 +0100

Hei Atle. Enig i at Freelander er flotte biler! Det var særlig de første årsmodellene som det var MYE tull med. Så jo nyere, desto bedre og diesel er et riktig valg.

Men forsatt kan kvaliteten være litt ujevn, du vil nok få et enklere bilhold med Honda CR-V, for å si det slik.

Men på den annnen side, Freelanderen er jo MYE kulere. Og hvis du finner en pen og velholdt bil, med god service historikk, så tror jeg du kan bli en lykkelig LR-eier!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger