0

Jeg er veldig fristet av den nye kia sportage, da med firehjulstrekk og manuell gir. er dette en bil du vil anbefale og hvordan tror du verditapet vi

spurt 2012-02-17 12:29:14 +0200

Hei Benny, Jeg er veldig fristet av den nye Kia Sportage, da med firehjulstrekk og manuell gir. Er dette en bil du vil anbefale og hvordan tror du verditapet vil være på en Kia?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-02-17 12:30:13 +0200

Hei på deg.

Kia Sportage har vært en suksess også i Norge. Faktisk så stor at Bertel O Steen som er importør har slitt med å klare å skaffe nok biler.

Jeg støtter ditt valg med firehjulstrekk og manuelt gir. Selv om jeg er veldig glad i automat også så synes jeg både prisen, prestasjonene og forbruket endrer seg såpass mye med automatgir her at jeg helt klart hadde valgt manuell gir. Jeg synes også at for å bli en skikkelig fin bil så bør man har Exclusive-utgaven som byr på litt gromt utstyr - det setter liksom prikken over ”i” her.

Kia er et merke som er skikkelig ”på gang” nå – og lanserer flere nye modeller med lekkert design. Sportage har vær spydspissen i dette framstøtet.

Bilene har den siste tiden blitt mye mer moderne, penere og mer ”in” og sosialt akseptert – i tillegg har de markedets beste nybilgaranti med hele syv år. Jeg tror derfor at en Sportage vil gi deg et trygt, godt og forutsigbart bilhold de neste årene.

Verditapet er nok – enn så lenge – bitte litt over de beste i klassen, men dette kan snu seg fort hvis importøren lykkes med sin nye Kia-satsing. Mye tyder akkurat nå på at de gjør nettopp det.

En annen faktor du også bør tenke over er at Kia er ganske billig i innkjøp. Sev om den prosentvis taper seg ørlitt mer enn en dyrere konkurrent – så blir ikke nødvendigvis tapet i antall kroner større.

Jeg anbefaler - som du skjønner - gjerne en Kia Sportage!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar