0

Kia sportage eller mitsubishi outlanderhei. er komt i fasen der en vurderer ny bil. har lest meg litt opp på nett og funnet ut at valget står mellom n

spurt 2011-02-21 11:56:59 +0200

Kia Sportage eller Mitsubishi Outlander

Hei. Er komt i fasen der en vurderer ny bil. Har lest meg litt opp på nett og funnet ut at valget står mellom nye Kia Sportage 2.0 Exlusive 4x4 og Mitsubishi Outlander Intense 2.2 DiD 4X4 (Drømmebilen, den nye X3 får vente til jeg får bedre råd:). Bor i et område der vi bør/må ha firehiulsdrift. Er en familie på 4 (hvor barna er 8 og 10 år). I pris med det tillegsutstyret eg vil ha har jeg på nettet funnet ut at Kia'en koster ca 420k og Outlanderen 460k. Penger har litt å si. Hva er mest fornuftig å velge? Liker utseende på Kiaen og 7 års garanti. Liker plassen i Outlander og at eg generelt "stoler" mer på Mitsubishi. Begge bilene oppfyller mine krav. I Kia'en får jeg med mere utstyr som jeg kan like (panoramatak, nøkkelløs, skinn). Det jeg lurer mest på er verdien når jeg skal selge den igjen. Dette kan være et viktig punkt. Tanken er e å ha den i ca 5 år. Hva hadde du valgt?

mvh Trygve

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-02-21 13:09:15 +0200

Heisann! Fornuftige betraktninger du har der.

Og begge er gode biler, så uansett hvilken av disse du ender opp med til slutt, så har du ikke gjort noe feil.

Personlig så hadde jeg nok foretrukket Sportage hårfint foran Outlander av disse to.

Pris og garanti trekker opp, men Outlander har nok litt bedre plass innv.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar