0

Skal ha 4wd diesel og automat og helst lavgir pga planer om å dra båthenger opp mot 2000 kg land og strand.kommer til å kjøpe brukt og ønsker nyest mu

spurt 2010-03-15 08:43:59 +0100

skal ha 4WD diesel og automat og helst lavgir pga planer om å dra båthenger opp mot 2000 kg land og strand.Kommer til å kjøpe brukt og ønsker nyest mulig med lav km stand.Foreløpig havner jeg på Kia Sorento og dermed blir vel også Huyndai Santafe aktuell. kan du hjelpe meg med 2 kanditater til og kanskje en kort vurdering av disse. Kommer til å prøvekjøre når det blir bare veier. Hvordan bilen føles i vanlig fart opp mot 90 på vanlig norsk lande vei er det jeg bruker å vurdere etter. ønsker ikke å gå altfor mye over 300’’ og tror jeg ligger unna XC90 - BMW X5 og Merc M - er redd for dyre verksteds regninger på disse - spent på om du kan veilede meg ??

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-08-22 23:22:14 +0100

Du har biler som Mitsubishi Outlander og Suzuki Vitara. Disse er levert med høy og lavgir serie om jeg ikke husker feil. Outlander har også mulighet for lock på 4 hjulstrekken. Altså at du kan låse den slik at hjula går rundt med samme hastighet. Noe som kan være veldig nyttig i gitte tilfeller. Jeg er usikker på om Subaru Forester er levert med lavgir serie, men den har et fantstisk 4 hjulstrekk system. Bunnsolid. Ellers ville jeg holdt meg unna f.eks Honda Crv da dette ikke er ordentlig 4 hjulstrekk, men en variant som kobler inn trekk på bakhjula når forhjula begynner å spinne. Høres greit ut, men det duger ikke til stort og hvertfall ikke dersom du skal dra henger.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar