0

-) jeg og kona har akkurat gått til anskaffelse av en "ny" bil, og endte opp med en 2001 modell kia clarus stv. en bil vi begge er fonøyd med så langt

spurt 2010-02-16 16:12:21 +0200

Hei Benny:-) Jeg og kona har akkurat gått til anskaffelse av en "ny" bil, og endte opp med en 2001 modell Kia Clarus stv. En bil vi begge er fonøyd med så langt, etter bare 5 dager, MEN.... Da vi kjøpte bilen var det lyst ute, og når kvelden kom oppdaget vi DET..... Det er jo SYKT dårlig lys på bilen... Så mitt spørsmål til deg da, lyder som følger: Hvordan kan vi få bedre lys på bilen, UTEN at det koster skjorta, eller innebærer å montere en masse ekstralys (..som man jo ikke alltid har lov til å bruke i div. kombinasjoner!) Kan også nevne at bilen IKKE har tåke/grøftelys foran.. Håper på et raskt og informativt svar!:-) Mvh. Børre.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-04-27 08:57:01 +0200

Jeg vi tro at hvis du monterer et lys rele til både nær og fjernlys vil gi deg betydelig bedre lys .. Hvis da ikke reflektor er helt ødelagt .

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar