0

Moren min har nettopp kjøpt seg kia cerato 1,5 crdi turbodiesel til første bil, og det jeg lurer på er hva du synes om den?

spurt 2009-11-15 21:56:19 +0200

Hei.Moren min har nettopp kjøpt seg Kia Cerato 1,5 crdi Turbodiesel til første bil, og det jeg lurer på er hva du synes om den?Mitt synspunkt på bilen er at dette er noe som jeg kaller Sør-koreansk avfall (Ikke får å fornerme de kia entuiastene her i Norge) jeg synes at den er alt får dyr i forhold til hva du får med i utstyrspakken og forhold hva du får med i f.eks Golf. Motoren er en del støylytt pågrunn av diesel motoren, vinglete i svingene og du skal lete lenge etter noe annet en plastikk-trim i bilen. Som sagt det er min mening.Mvh Erlend

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-08-14 22:36:49 +0200

Ja, er enig med deg der. Egentlig en trist og kjedelig bil for folk som trenger et transportmiddel. De er ikke redde for å vise at de ikke bryr seg om bil, ved å kjøpe en KIA. Men likevel må jeg krype til korset og si at det er gode biler blitt, som faktisk holder lenger enn 7 år.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar