0

Prøver igjen....har en liten på vei (vi blir to voksne og et barn tilsammen da) og vurderer ceed og hyundai i30 begge stasjonsvogn. begge brukt, men

spurt 2011-04-10 19:24:08 +0100

hei prøver igjen.... har en liten på vei (vi blir to voksne og et barn tilsammen da) og vurderer ceed og hyundai i30 begge stasjonsvogn. Begge brukt, men enda med nybilgaranti. Hvilke av disse to er best? Om det er mulig å si det da, siden begge er "samme bil"... håper på svar.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-04-13 09:51:01 +0100

Hei vi har nylig kjøpt Kia ceed sw 2011 mod sportline utg,vi er kjempe fornøyd med bilen.Den er lettkjørt og gjerrig,liker denne bedre enn hyundai ikke minst 7 års garanti.Når det gjelder plass ligger jo denne i mellomklassen,vi er overrasket hvor god plass det er i den,ønsker du litt mer plass kan du jo kjøpe takboks.Prisen er også overraskende lav masse utstyr,prøvekjørte skoda octavia før jeg kjørte kia,likte kia best. Når det gjelder annenhåndsverdi på kia er den noe lavere enn andre merker,men jeg er helt sikker på at det vil endre seg når ceed for noen år i europa,bilen er tross alt produsert her.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger