0

Benny jeg har en audi allroad med 2,5 liters tdi motor og har lyst på litt mer power i den. bilen er fra 2003 og fint holdt, har ikke gått mere enn 1

spurt 2011-07-11 12:26:38 +0200

Hallo Benny jeg har en Audi Allroad med 2,5 liters TDI motor og har lyst på litt mer power i den. Bilen er fra 2003 og fint holdt, har ikke gått mere enn 130 000 kilometer så jeg tror ikke det skal være noe skummelt å trimme den opp. Hvor mye mer effekt kan jeg regne med å få og er det bare å velge hvilket som helst firma for jobben. Er de fleste gode og seriøse på dette?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-07-11 12:34:53 +0200

Hei du! Regner med det er chipping du vurderer her, da er det ikke noe problem å få 20-30 prosent mer effekt på den. Har du 180 hester i dag, er det altså en kurant sak å komme opp i rundt 220.

Det er mange aktører som driver med dette, og mitt inntrykk er at de fleste er seriøse og vet hva de driver med. Men jeg ville uansett bedt om å få noen referanser. Gjerne også sjekket hvor lenge firmaet du tenker å bruke har drevet med dette.

Du skriver ikke noe om bilen har automatgir, men de fleste Allroadene har jo det og da anbefaler jeg absolutt ikke å trimme den. Automatkassene er nemlig en svakhet på Allroad, og mer krefter i motoren gjør sjansen for girkassehavari enda større. Det er dessverre svært kostbare saker.

Jeg ville derfor tenkt meg veldig godt om før jeg eventuelt gjorde det.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar