0

Bruktbil fra helvete - ja det kan du gjerne si -lo godt når jeg såg dette - driver et enmannforetak med bl.a. rep. av biler, og har klart meg godt ute

spurt 2011-01-27 09:16:39 +0200

Bruktbil fra helvete - ja det kan du gjerne si -lo godt når jeg såg dette - driver et enmannforetak med bl.a. rep. av biler, og har klart meg godt uten datautstyr ( har et verksted i nærheten når det er nødvendig), men nå møtte jeg veggen med denne helvetes bilen - jekket opp og ned som vanlig, og først etterpå såg jeg at startsperre/varsellys heving/senking kom på - du kan jaggu lure på hvorfor det i sin tid ble laget slik.........men: finnes det noe tjuvtriks for å lure dette en annen gang ( nå må jeg antakelig laste ned et program) - kan det hjelpe å koble ut minuspole før heving - andre ting?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-02-10 21:10:34 +0200

Hei. Remi her.Jeg har en 2001 a6 allroad 2,5l, jeg har nesten det samme problemet. luftfjæringen henger seg enda jeg har hatt den på verksted. et har mye med hjernen å gjøre. det jeg gjør, med en vagcom kabel å vcds program lastet ned fra nettet, er å fjerne varsel koder mens jeg kjører. man sletter bare koder i bilen. for denne bilen er virkelig en bil fra svarten selv når det kommer til hjernen. men jeg har funnet ut at når kompressoren er slitt så kommer mange feil lamper til å lyse i dashen. å da stopper den heving og senking. sjekk også luft filteret inn til kompressoren. i den kulda som nå har vært med mye fukt så var det masse is som tettet igjen luft tilførselen. så mange andre feil kan føre til at en helt annen ting ikke fungerer. alt dette har jeg gjort noe med i min a6. alle deler er byttet til nye erstatnings deler. den er nå til salgs. ligger på finn med finn kode 26416181. så kan dere se på den. 300 000 kr bare i erstatnings deler og styling både inni og utenpå. lykke til med utbedring av feil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar