0

Hei!har med tiden stor interesse av å skaffe meg en jaguar (1996-2005) som jeg skal ha i mange, mange år.undersøker på alle fronter hvor jeg kan kjøpe

spurt 2010-07-02 15:13:56 +0100

Hei,Hei!Har med tiden stor interesse av å skaffe meg en Jaguar (1996-2005) som jeg skal ha i mange, mange år.Undersøker på alle fronter hvor jeg kan kjøpe bil sikkert fra og om XK/XKR er en drfitssikker god bil.Er der driftsmessig noe forskjell på XK og XKR ang. motor (regner med at alt annet på bilen er det samme)?Hvilke modell er best å satse på av 1996-2002 mod. når det gjelder drift/minst problemer med?Er biler importert fra USA ok eller er der noen ulemper fra enkelte stater?Vennlig hilsenLeif Skagen(leif.skagen@toro.no)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-04-12 17:10:33 +0100

du er artig

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-04-12 17:24:01 +0100

XKR er jo \"racingutgaven\" av en allerede sprek bil, og det er mange forskjeller fra vanlig XK kontra XKR. Understell, bremser, forstilling, drivverk, og selvfølgelig motor er annerledes. det eneste som er likt er vel Jaguarmerkene. Den er jo betraktelig lettet i forhold til standardutgaven, og dersom du tenker på import vil jeg se på denne som spesielt ugunstig. Selvfølgelig går det ann dersom du er villig til å betale uforskammet mye i engangsavgift, men med så mange HK vil prisen på å få den på norske skilter bli totalt hinsides. Å gå for en vanlig XK med 4,2 V8 vil også være DYRT, men prisen blir allikevel mye mer menneskelig med denne motoriseringen. Det mangler heller ikke på krefter her, og når sant skal sies finnes det ikke èn eneste racingrigget bil som er behagelig på norske veier med telehiv, hull og sprekker. Understellet på en vanlig XK er stivt nok, og jeg tror ikke du vil savne de ytelsene du går glipp av, det er som sagt krefter i overflod her. Det beste markedet for import er naturlig nok England, men det er et problem: de har høyreratt. Derfor vil det mest nærliggende være import fra Tyskland som også har et enormt utvalg. Sjekk www.mobile.de og bruk www.dinside.no sin importkalkulator på bil for å se pris på norske skilter. regn også med en liten sum på å reise ned og transportere den hjem, eventuelt transport av bilen hele veien. Når det kommer til kvaliteten er den dessverre ikke heeelt slik den burde være. Men den ble bedre med årene. så mitt råd er å kjøpe så ny som mulig, og sjekke bilen svært nøye!

Lykke til!

-HJ

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger