0

Sitter nå og skal handle en jaguar x-type 2.5 med automat og awd til min farfar.jeg vet at denne modellen er basert på plattformen til ford mondeo, me

spurt 2014-01-16 20:38:28 +0100

Hei! Sitter nå og skal handle en Jaguar X-Type 2.5 med automat og AWD til min farfar. Jeg vet at denne modellen er basert på plattformen til Ford Mondeo, men jeg har også et minne om å ha hørt noe om firehjulstrekksystemet - kommer det fra BMW? Har skjønt det slik at det er en ca 40-60 fordeling, hvor mesteparten går bakover, men ikke fått dette skikkelig bekreftet. Ellers, utenom "det vanlige"; service, rust etc, hva bør man ha i bakhodet ved inspisering av en slik bil? Takker så meget for svar! Vennlig, Ola.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-05-14 20:46:01 +0100

En svakhet på denne utgaven med firhjulstrekk pluss noen andre utgaver, er automatkassen som er av billig Japansk kvalitet eller mellomkassen som kan ryke. På Autostrada i Skien sa de til meg at begge deler var i stykker, men jeg mistenker at det bare var mellomkassen. Men de skiftet begge deler og det kom på 79000 kr. Sjekk i alle fall at det ikke er lenge siden disse er skiftet.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar