0

Jeg er nylig eier av en jaguar x-type awd. førerdøra må presses litt inn for å kunne åpnes utenfra. dette er ifg. forrige eier vanlig britisk jaguar

spurt 2013-02-05 11:45:55 +0100

Hei Benny. Jeg er nylig eier av en Jaguar X-type awd. Førerdøra må presses litt inn for å kunne åpnes utenfra. Dette er ifg. forrige eier vanlig britisk Jaguar Security system. Det står Jaguar Security system på dørene, men det høres merkelig ut for meg. Kun førerdøra!? Det virker som dørlåsen er slitt eller treg for min del. Har du vært bort i det, Benny? Vet du hva Jaguar Security system egentlig innebærer? Det er jo ikke alarm, (eller?)....

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-02-06 13:25:52 +0100

He, he… Dette er det dummeste jeg har hørt.

Det skal ikke være sånn! Det er vel ingen bil som skal være så sikker at man ikke kan kommer inn i den på normal måte. I alle fall ikke Jaguar!

Det er nok ikke verre enn at døra eller dørlåsen må justeres litt, så går nok dørene som de skal igjen.

Om du ikke vil prøve deg på dette selv så er det fort gjort på et verksted og kanskje ikke verre enn at de gjør dette på sparket.

Unntaket her kan være hvis bilen har vært kollisjonsskadet og ting er helt ute av lage. Men vi håper selvfølgelig at dett ikke er så ille.

Når det gjelder Jaguar Security system så er dette så enkelt som en immobiliser – eller startsperre på godt norsk. Altså en chip i nøkkelen som «snakker» med en enhet inne i bilen som kjenner igjen nøkkelen og dermed «godkjenner» denne slik at du får start på bilen.

Håper dette var oppklarende – og ønsker lykke til med fin bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar