0

Jeg går og lurer på om jeg skal kjøpe meg en hyundai terracan toseter. jeg liker utseendet på bilen, og sammen med firehjulsdrift, god plass, automat

spurt 2009-10-15 10:32:24 +0100

Hei Benny! Jeg går og lurer på om jeg skal kjøpe meg en Hyundai Terracan toseter. Jeg liker utseendet på bilen, og sammen med firehjulsdrift, god plass, automatgir og skinnseter er dette ganske nær drømmebilen for meg. Vet du noe om kvalitet og holdbarhet på disse bilene? Er det noe spesielt jeg bør kikke etter når jeg ser på disse bilene? Har inntrykk av at Terracan ligger vesentlig lavere i pris enn tilsvarende biler fra andre merker, f. eks. Pajero og Landcruiser. På forhånd takk for svar!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-10-23 14:07:21 +0100

Hallo Stian. Jeg hadde selv en av de aller første Terracan som kom til Norge - og det var en bil jeg var kjempe fornøyd med! Bare positive minner der!

Jeg vet at etter jeg solgte min bil etter 1 år og 17 000 km, så skar dieselpumpa seg - det kom metallspon og dritt i hele common-rail systemet og alt måtte skiftes, og det ble en kjempe reparasjon. Jeg vet at dette har skjedd på andre biler også.

Ellers så er bilene gode, og det er bare vanlige tilg som servicehistorikk, bremser, forstilling osv som bør sjekkes litt nøye. Tror du vil bli fornøyd!

Du sperer fort 50 - 100 000 kroner på å velge en Terracan i forhold til Pajero, Landcruiser osv.

Lykke til.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger