0

Er på let etter en 4*4, men ønsker ikke å betale prisen for pajero eller landcruiser. skal stort sett brukes på vei, men også endel på skogsvei(bikkj

spurt 2012-02-21 10:27:20 +0200

Hei, er på let etter en 4*4, men ønsker ikke å betale prisen for pajero eller landcruiser. skal stort sett brukes på vei, men også endel på skogsvei(bikkje bil). Hvordan vil du si at kvaliteten på terracan er i forhold til LC og Paj? prisen er jo direkte lav sammenlignet og man får vel ikke samme kvalitet som de to nevnte, men holder terracanen kvalitetsmessig eller ramler den i staver når den får noen km på telleren?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-02-21 11:49:36 +0200

Dette spørsmålet har Benny svart på før, og han anbefaler kjøp av Terracan. En bra bil som koster mindre enn tilsvarende konkurrenter, og god kvalitet.

Gjør ett søk!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-02-22 20:46:41 +0200

Nei, kan ikke finne noe om hvor langt en slik går med skikkelig vedlikehold. Står endel om ødelagte motorer etc, hvor dyrt blir det feis om motoren gruses om det kommer spon i den og common Raul greiene må byttes og hvor stort er det problemet, er det i det hele tatt mulig å gjøre noe selv på denne? Eller er det for ny teknologi. Ett annet valg er jo galloper som jo er en paj gen1, men den er ikke akkurat hva jeg vil ha, da komforten vel ikke finnes i den typen. Terracan ser jo mye bedre ut også:)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar