0

Hyundai terracan: hei benny jeg har en hyundai terracan som har gått ca 125000 den har fulgt alle servisene og har vært god siden jeg kjøpte den og fr

spurt 2011-12-13 12:47:18 +0200

Hyundai Terracan: Hei Benny jeg har en Hyundai Terracan som har gått ca 125000 den har fulgt alle servisene og har vært god siden jeg kjøpte den og frem til nå nylig (ca. 118000 km) jeg har nå fått problem med at motoren av og til "dør" og turtallet faller ned på ca 700(samme som tomgang) når dette skjer vil ikke bilen bevege seg og jeg må vente 10 - 60 sekund før den på ny kan kjøres, dette skjer som regel i lange oppoverbakker der motoren har litt ekstra motstand. Jeg har hatt bilen på verksted og får der til svar at det ikke er noe elektrisk som legger igjen feilkode og at det derfor trolig er en periodisk feil som jeg bare må kjøre med til det blir permanent(dette skaper jo problem da jeg kjører en lang bakke hvær dag for å komme meg til jobb og hvær dag stopper jeg 1 eller flere ganger) Har du vært borti noe lignende noen gang og har du en ide om hva dette kan være? Reidar

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-12-16 21:14:52 +0200

Har litt av det samme problemet som du beskriver her. I mitt tilfelle så "dør" motoren i ett øyeblikk, får ikke turtall på motoren. Fikk feilmelding på check lampen. Kjørte innom en innom en hyundai forhandler, og fikk beskjed att det var bryteren til bremselyset som var problemet. Verksmester hadde hatt tilfelle av problemet før. Dette skjedde for 4 dager siden. Bryter er bestilt, men har ikke fått den montert enda. Håper det løser problemet.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-12-17 01:42:15 +0200

Sjekket noen engelske og australske Terracanforum, og flere bekrefter at det er bremselysbryteren. Når denne slår inn, kuttes turtallet på motoren. (Som naturlig nok skjer også når du bremser.)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar