0

Ar solgt min jeep commander 3.0 crd for å kjøpe en rimligere bil. trekker hestehenger på 2 tonn og skal ha suv med automat og diesel. har tenkt på en

spurt 2010-09-12 23:40:51 +0200

Hei Har solgt min Jeep Commander 3.0 CRD for å kjøpe en rimligere bil. Trekker hestehenger på 2 tonn og skal ha SUV med automat og diesel. Har tenkt på en Hundai Terracan og synes jeg får en grei bil for ca 170.000.-, men de jeg snakker med er negative til Hundai. Er dette en grei bil for en enslig dame med hest og privar bratt vei. Kjører ca 20.000 i året og må ha en bil som ikke er for treg. Takker på forhånd for hjelp Hilsen Kjersti Vagtberg

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-11-08 02:37:50 +0200

De som er negative til Hyundai har som regel ikke peiling på hva de snakker om, noe de beviser enkelt ved å si at man skal styre unna Hyundai. Dette har forlengst blitt et meget godt merke med topp kvalitet, og nå begynner også design og "feeling" å bli bra her.

Så om du synes Terracan'en er velegnet for ditt bruk, noe jeg vil tro om du stadig kjører med hestehenger, vil du nok få mer for pengene til en bedre kvalitet enn de fleste av mer kjente konkurrenter. At Hyundai fortsatt har et kjipt rykte, kan du jo bruke til å prute ned prisen videre... ;-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar