0

Jeg har i det siste fattet interesse for hundai xg. jeg er på utkikk etter en eldre stor sedan, men er lite interessert i å betale ekstra for merker

spurt 2011-04-23 00:18:46 +0100

Hei. Jeg har i det siste fattet interesse for Hundai XG. Jeg er på utkikk etter en eldre stor sedan, men er lite interessert i å betale ekstra for merker med høy status. Prisklasse ligger i området 70 - 110 000. God plass, også i baksetene, skinnseter og automat er et absolutt must. Kjørekomfort settes høyt og som alle andre bilførere i Norge har jeg ikke behov for racerbil, men det er jo greit å slippe å være årsak til kødannelse... Driftsikkerhet er også svært viktig, da jeg helst foretrekker å kjøre bil fremfor å betale verkstedsregninger. Nissan Maxima har lenge vært den mest aktuelle, men jeg har også begynt å kikke på Hunday Sonata, Kia Magentis og Saab 95 (dette er riktignok tilnærmet et prestisjemerke, men som likevel ligger lavt i pris på bruktmarkedet). Av de nevnte er det vel Maxima som er den største. Den gir meg personlig også det beste inntrykket i forhold til kvalitet og driftsikkerhet. Har dette inntrykket feste i den virkelige verden, eller er det rent subjektivt? Jeg kan vel legge til at jeg godt kan like det gammeldagse og trauste når det gjelder bil. Men så til saken: Etter en del timer på nett, søkende etter gode alternativer til Maxima kom jeg over en bil jeg aldri tidligere har hørt om, nemlig Hundai XG. Jeg forstår det som at dette er en slags storebror til Sonata og dermed på størrelse med Maxima og kanskje enda større? I forhold til pris er det jo ca. 10 år gamle biler som er interessante og da vil jo rust være et tema på Maxima. XG tror jeg har har galvanisert karoseri noe som i så måte er positivt. Det er ellers ikke lett å finne informasjon om XG. Jeg er derfor svært takknemlig for all informasjon jeg kan få og gjerne sett i sammenheng med de andre bilmodellene jeg vurderer. Jeg tar også gjerne imot tips om andre biler i samme klasse, altså en stor sedan som ikke koster skjorta å eie... Jeg kan nevne at det per i dag er så vidt meg bekjent tre XG til salg på bruktmarkedet i Norge. Den billigste er en -99 modell med 2,5 l V6. ca. 170000 km. Pris 59 000.- Den dyreste er en -00 modell med 3,0 l som også kan kjøre på gass (svært positivt i forhold til driftkostnader selvfølgelig). Ca. 180 000 km. Pris 99 000.- Begge fremstår som svært pene og det påstås i begge tilfeller at bilene er 100% fri for feil og mangler. Er dette noe å satse på eller burde jeg nøye meg med en Maxima eller kanskje Sonata? På forhånd tusen takk!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-12-06 21:52:54 +0100

Har en hyundai xg30 2000 mod km 176000 som kan kjøre på gass og bensin . pris kr 85000. Mvh KIK Tlf93057151

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar