0

Ar byttet motor i bilen,fikk den ikke til og starte,men så viste det seg at register reima var hoppet 1 hakk på pumpen.nå starter den og går etter å o

spurt 2009-11-02 13:15:01 +0200

HeiHar byttet motor i bilen,fikk den ikke til og starte,men så viste det seg at register reima var hoppet 1 hakk på pumpen.Nå starter den og går etter å ordnet dt,men den trekker dårlig og eg føler den får for mye diesel,hva kan eg sjekke evt hva kan årsaken være?.Byttet også vire armen på pumpa da den hadde en annen fasong slik at wiren passet også på den nye motoren.Er det noe som må justeres,kan det bli dyrt å få sjekket dette på verksted om det ikke er noe eg kan prøve først selv?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-11-02 13:21:27 +0200

Hallo! Litt plunder og heft skjønner jeg... Vil anbefale deg og få justert innsprytningstidspunkt og mengde. Dette må du nok gjørte på et verksted, men det er ikke noen stor og omfattende jobb, så det bør ikke koste all verden. Ønsker deg lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar