0

Jeg opplever et risteproblem med min honda crv 1998. den kommer fra høyre fremdekk. dette ved ulike hastigheter og bare av og til begynner bilen å ri

spurt 2010-06-26 00:22:06 +0100

Hei. Jeg opplever et risteproblem med min Honda CRV 1998. Den kommer fra høyre fremdekk. Dette ved ulike hastigheter og bare av og til begynner bilen å riste, nesten som om det dekket vakkler og skal dette av. Jeg har veldig gamle dekk. kan dette derfor skyldes dekkene og at de kanskje trenger en ballansering? Hvis ja trenger nye dekk. noen å anbefale? har sett på Yokohama Geolander GO12 A/T-S. koster bare 594 kroner på Sharifs. Noen erfaring me de? vil kjøre kun asfalt og er opptatt av lite støy. ( link til dekkene http://www.sharifs-webshop.no/display... takk for hjelpen!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-06-02 23:50:07 +0100

Hørest ut som att dekka burde bli byttet ut. Gamle dekk kan se OK ut men rister i ulike situasjoner. Har sjøl seks år gamle dekk som jeg la på felg å balansert med OK på alle fire dekk men dem rista. Rister på vanlig norsk asfalt men helt fine på nylagt. Fint mønster og myk gummi taler for et støysvakt dekk. Burde og sjekke att det ikke er en defekt i forstillinga di.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger