0

R på jakt etter en kompakt firehjulstrekker/suv til mine foreldre som nå vil ha en litt høyreist bil med firehjulstrekk.de har ikke allverdens til bud

spurt 2011-10-21 12:54:45 +0100

Hei Benny er på jakt etter en kompakt firehjulstrekker/SUV til mine foreldre som nå vil ha en litt høyreist bil med firehjulstrekk.

De har ikke allverdens til budsjett så vi snakker om godt brukt bil. De kjører nesten bare småturer og er bare de to i bilen. Viktig at det er god kvalitet slik at de slipper bryderi med verksted og ekstra utgifter. Så lenge på Toyota RAV4 eller første utgaven av Honda CR-V men så oppdaget jeg en bil jeg nesten har glemt selv nemlig HR-V. Virker som man kan få utrolig mye bil for pengene i fem dørs utgaven av den. Ikke verdens største bil, men det trenger heller ikke mindre foreldre. Jeg er overrasket over hvor billig den er nå. Er det noen grunn til det i form at av dette ikke er en bra bil eller er det andre ting det kan skyldes? Hadde vært takknemlig for noen innspill fra deg. Hilsen bilinteressert sønn.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-10-21 12:57:52 +0100

Heisann du bilinteresserte sønn! Bra at noen tar ansvar og ordner opp for foreldrene sine. HR-V har vel aldri vært det hotteste av biler på bruktmarkedet, og da CR-V tok av for fullt, ble den litt glemt. Både hos Honda-forhandlerne som hadde sin fulle hyre med å ordne køen av CR-V-interesserte – og av de som leter etter bil på bruktmarkedet.

Derfor har HR-V lenge hatt en anonym tilværelse. Det er jo heller ikke bilen som gjør mest utav seg. Men til det bruket du skisserer her, bør den være midt i blinken.

Kvaliteten er jevnt over god, og selv om firehjulstrekk-systemet er av det enkle slaget, vil de stort sett komme seg fram de fleste steder.

Jeg anbefaler å kjøpe femdørs kontra tredørs, og helst en utgave med litt utstyr. De enkle blir liksom veldig enkle...

Selv om dette er gode biler, begynner de naturligvis å trekke på årene, derfor bør du sjekke litt før du kjøper. Lenkarmer og rustne bremseskiver er en svakhet.

Mitt inntrykk er at de fleste HR-V-ene har godt voksne eiere som ikke kjører veldig mye i året. Det er en slik bil du bør få tak i, da kan det være mye bil igjen. Sjekk slitedeler og for rust og det beste er å kjøpe en bil med servicehistorie.

På bruktmarkedet får du HR-V helt ned i 20.000 kroner. Så lavt skal du ikke gå når det er viktig med et problemfritt bilhold. Men legger du rundt 150.000 kroner i det, kan du velge mellom mange fine utgaver på bruktmarkedet.

Det er absolutt mulig å prute, særlig fra privatpersoner.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar