0

jeg er 21 år og student og har falt litt for denne bilen; http://bil.autodb.no/autodb/view.wa2?

spurt 2011-04-01 09:18:00 +0100

Hei, jeg er 21 år og student og har falt litt for denne bilen; http://bil.autodb.no/autodb/view.wa2?... ... selv om jeg liker lyktene på de tidligere modellene bedre. Jeg sendte han en mail og spurte om den mekaniske tilstanden og fikk til svar at registerreim burde byttes (5-6 år siden sist den ble byttet) og det var litt rust i bakre hjulbuer, girkassen var god og bilen lagde ingen ulyder, siste service var forøvrig på 150' km. Ellers kunne han ikke si seg nok fagkyndig til å gi en mer konkret tilbakemelding om bilen. Er dette en bil det er verdt å koste på nødvendige reperasjoner?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-04-01 12:51:00 +0100

Hallo du.

Jeg synes faktisk dette ser ut til å være et rimelig greit kjøp for 35 000 kroner. Det er ikke lenge siden forrige service, bremsene som har lett for å være en svakhet på disse er byttet og eksosanlegget er nytt. I tillegg er det bra med hjul. Leser jeg også ”mellom linjene” at selger ”pruter med seg selv” og er villig til å gi med to nye dekk?

Det virker uansett som bilen har hatt det godt og har hatt en eier som har vært gald i den – det er viktig.

Det er også viktig at du skifte registerreima om du bestemmer deg for å handle. Sjekk priser på forhand slik at du vet hva dette koster deg på forhand. At det er litt rust i hjulbuene bak på en 13 år gammel Honda er helt vanlig. Men sjekk allikevel litt nøye, se også under og i bakkant av kanalen – pass på at det ikke er noe der. I så fall kan du få problemer på neste EU-kontroll.

Når det gjelder driftsikkerhet er det få biler som er bedre på dette i denne prisklassen enn nettopp Honda. I tillegg så liker mange de litt slanke og sporty coupe-linjene som Prelude byr på.

Mitt råd er som følger: Ta en litt grundig sjekk – er bilen bra, så tror jeg dette kan være et godt kjøp.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-04-01 13:24:43 +0100

Så du mener ikke det er noe grunnlag for å prute noe? Fant ut at Mekonomen vil ha 7100,- for å bytte regreim, vannpumpe ++ Var noen som nevnte at det ikke nødvendigvis er bremsene som er problemet til denne bilen men bremsekaliperene, at de begynner å ruste og til slutt lekke. For å se på den så må jeg ta fly til Oslo så det også er jo en liten men nødvendig utgift om jeg skal ha bilen. Er kanskje lurt å be om bilder av rusten og de plassene du nevnte.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar