0

Har en bil av nevnte merke, 2005 modell med automatgir som har gått 71000 km. tiden for oljeskift kom i fjor høst og det ble da skiftet olje på kardan

spurt 2014-02-24 10:58:07 +0100

Har en bil av nevnte merke, 2005 modell med automatgir som har gått 71000 km. Tiden for oljeskift kom i fjor høst og det ble da skiftet olje på kardang og automatgir. Etter det fikk bilen det med smånykking av og til og enkelte ganger arter det seg som å kjøre på gammeldags vaskebrett på grusvei. Ved forandring av turtallet opphører nykkingen inntil den kommer igjen. Verkstedet som gjorde jobben skjønner ingen ting av dette, de har skiftet olje 2 ganger og flusjet gir innmaten, Valvoline skjønner ingen ting og jeg har vært på merke-verksted i Ålesund som heller ikke skjønner noen ting av dette. Har også skiftet converter uten at det var noe som hjalp. Så mysteriet synes å være nesten uløselig eller? mvh arne

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-02-24 12:28:10 +0100

Høres veldig rart ut. Kan det være noen motorfester el lign som er defekt?

Ellers så ligger nok feilen i drivverket. Girkasse, kardang, differensial el lign. Dette er både kostbart og også vanskelig å få konstatert skikkelig. Dessverre.

Tror kanskje jeg ville tatt dette med teknisk avdeling hos Honda importøren. De sitter nok på noe info som forhandlerne ikke nødvendigvis får.

De har også kontakter til fabrikken og kan "lete opp" andre lignende tilfeller i resten av verden som er rapportert inn.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar