0

Der har en cr-v 07 modell 2,2 diesel, og har bare klatt og tull med partikkelfilter, har nå vært inne 5 ganger og resatt etter systemet går i nødmodu

spurt 2012-02-25 21:21:49 +0100

Hei der HAr en CR-V 07 modell 2,2 diesel, og har bare klatt og tull med partikkelfilter, har nå vært inne 5 ganger og resatt etter systemet går i nødmodus, dvs at det er partikkelfilter sensor so trigger. Dette skal normalt gi varsel med blinkende lys som indikerer at en må kjøre i minst 20 minutt med belastning for å "brenne" av filteret. I mitt tilfelle går den rett i nødmodus uten å gi en sjangs til regenerering av filter og forhandler bare sjekker og konstarerer at ja, den må regenereres. Fikke beskjed om at dett er ett kjent problem på CRV`n og at småkjøring kunne være grunnen. Nå har det seg slik at den er i hovedsak blitt brukt til langkjøring og da helst med heste vogn så det de sier er grunne er bare pisspreik! Mitt inntrykk er at det er en gjeng med data freeker som ikke har peiling på motor og hvordan de virker og forhandlerne bruker oss kunder som utvilkings gruppe, gratis, og de får tilogmed betalt fda de flår oss... HAr hatt diesel bil i mange år men aldri opplevd maken til krøll og synsing i hva som er og kan være feil, foruten at de svært gjerne vil selge nytt system til kr.35000! Selv om de selv sier at filteret er i orden etter utallige tester. Fikke til og med beskjed om at de ville dekke kostnadene til nytt filter hvis de ikke fikk det til å virke, men han som ga meg denne gledelige nyheten er sluttet og de andre sier ånei, dett dekkes ikke av Honda. Om jeg skal ha Honda diesel igjen? Neppe!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-02-26 21:46:36 +0100

Har hatt samme problem med min 09 RAV4, HONDA bensin nestegang?

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-05-03 15:58:22 +0100

Fundera VARFÖR uppfanns Bensinen?????

Honda Nisse

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-06-06 23:56:02 +0100

Ukens tips, kjør til et hondaverksted og få sjekket om det er nok veske på aircinditionsanlegget. Du hadde sikkert ikke problemer med partikkelfilterproblemer i vinter. Dette kommer når det blir varmere i været. Du har garantert for lite veske på anlegget. Jeg skiftet fra diesel CRV til bensin CRV, kjørte for lite.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger