0

Har nettopp vært på verksted med min honda cr-v, ettersom jeg tidligere i høst fikk avklart at differensialen på firehjulstrekken bak, var brent i sty

spurt 2011-11-21 12:28:43 +0100

Hei Benny!

Har nettopp vært på verksted med min Honda CR-V, ettersom jeg tidligere i høst fikk avklart at differensialen på firehjulstrekken bak, var brent i stykker(!!). Etter det jeg fikk høre hos Honda i Trondheim er dette var dette noe de aldrig hadde hørt om. Delen måtte forresten bestilles fra Japan. Kostnaden på denne skaden var på nesten 30.000!! Jeg sendte også brev til Honda Norge og fikk til svar at de ikke kunne hjelpe oss. Allerede i fjor vinter hadde vi problemer med å komme opp bakker med 10cm nysnø. Bilen ville rett og slett ikke opp! Ikke bare irriterende, men også flaut at en stor firehjulstrekker ikke kommer opp. I løpe av sommeren ble også gass pedalen rykkete. Verst er det når bilen er kald, enten man gasser eller slipper gassen, bare man rører foten, rykker motoren. Dette tenkte vi kanskje hadde noe med skaden på firehjulstrekken å gjøre, men nei. Nå har vi fått tilbake bilen, firehjulstrekken fungerer (tror vi) og gasspedalen rykker like mye som før. Bilcentrum i Trondheim fant ingen feil. Vet du hva dette kan ha seg? Utrolig irriterende å kjøre når bilen til stadig vekk hopper fremover. Håper du kan hjelpe pss med å finne en løsning på dette mysteriet. Bilcentrum i Trondheim ser iallefall ikke ut til å finne løsningen..

Mvh Lars Johan

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-12-17 05:32:18 +0100

Hei. En kommentar til den brente differensialen! Jeg fikk beskjed på verkstedet at på cr-v var det viktig at hjuldiameteren var lik foran og bak, ellers ville differensialen bli ødelagt. Altså... bytt alle hjulene på likt! Mvh Nuffemann.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger