0

Kjører en cr-v 1998 modell 213000 km. har "kneppelyd" på venstre side når jeg kjører på ruglete veier eller i småhullete veier.har skiftet nedre bære

spurt 2010-02-09 22:20:41 +0200

Hei! Kjører en Cr-v 1998 modell 213000 km. Har "kneppelyd" på venstre side når jeg kjører på ruglete veier eller i småhullete veier.Har skiftet nedre bærebruer, nedre bærekuler, såkalte kyllingbein 2 ganger og nå sist endeledd på venstre side. Det er dessverre ingenforbedring å spore. Hva med øvre bærebru og kule. Lager dette lyder hvis slitt? Ellers når bilen står rolig med motoren i gang er det en kneppelyd fra rattstammen ved dreiing av rattet. Men det er ikke slark, tror jeg, for hjulene reagerer med en gang jeg dreier på rattet.Hva tro du dette kan være? Noe med støtdemperne?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-09-24 14:48:42 +0200

hei.. det høres ut som det er et fjærbeinslager..

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-02-13 23:29:49 +0200

Har vel ikke lager på fjærbena på CR-V den har øvre og nedre bærebro om jeg ikke er helt på JORDET .Den lyden i rattstamen kan komme fra det lille \"mellomakselkrysset\" eller noe med mekanismen som får blinklyshendelen til å gå tilbake eventuelt den fjærbelasrete dingsen til hornet under rattet og ja de øvre bærekulene kan lage lyd det lureste er jo å sjekke om det er slakke i kulene og de små stabbstagene (klakkestag,kyllingbena som noen kaller de)før en bytter ut masse unødvendig et tips på det Tykke hovedstablisatorstaget sitter det 2 foringer en på høyre og en på venstre side om det eren 2/3 millimeter slakke der kan det lage en klokkelyd som en kunne tro kom fra støtdemperne sjekk disse foran og bak (bakakselen) Honda \"fanatikker\" PS elsker også Alfa Romeo det er goværsbilen .

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar