0

Har skiftet gløde plugger 2 ganger. dette er 3 gang. skiftet gløde reelet (solenoiden) sjekker spenning inn på solenoiden og har spenning dær. får o

spurt 2010-03-10 13:11:50 +0200

har skiftet gløde plugger 2 ganger. dette er 3 gang. skiftet gløde reelet (solenoiden) sjekker spenning inn på solenoiden og har spenning dær. får også spenning på de andre små ledninger inn fra solenoiden. får da spenning ut fra solenoiden og ned til koblingen til gløde pluggene. setter på kabelen til glødepluggene men får da ikke spenning på pluggene. nå trenger jeg et klokt hode som kan svare meg på hva mere som kan være galt med glødingen.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-03-10 13:16:18 +0200

Og så tror du det kloke hodet er meg??? Ja, ja det er lov å prøve seg! Jeg er sikker på at du har et spenningsfall (motstand) et eller annet setd i systemet. Du har spenning bår anlegget er ubelastet, men ikke når du kobler til, om jeg skjønner deg riktig?

Det bør være en ganske enkel sak å måle dette ved belastning også, og se hvor strømmen stopper. Kn være selve releet kanskje? Ønsker deg lykke tiul med feilsøkingen, dette finner du ut av!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar