0

Hvorfor bruker politiet i usa omtrent bare ford crown victoria?

spurt 2009-11-10 07:58:02 +0200

Heisann!Hvorfor bruker Politiet i Usa omtrent bare Ford Crown Victoria?Jeg har lyst på en sånn..også taxier i usa bruker di..har hørt at dette er noe av det mest driftsikre fordene som finnes.Er dette bra biler?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-11-10 19:17:58 +0200

Det er nok en sammenheng mellom at bilene er velegnet til formålet, driftssikre og forhandlinger på høy plan - jeg kan love deg at denne kontrakten er verdt en god del penger.

Du får en annerledes og morsom bil hvis du skaffer deg en slik! Vi i Broom anbefaler kjøp.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-01-07 21:56:05 +0200

Dette er vel en sannhet med modifikasjoner. De bruker vel fler Chevroleter enn Forder. Men både Ford og Chevy lager egne versjoner av bilene for formålet. Crown Victoria og Caprice var vel vanlig tidligere. Idag er det vel fler Malibuer?

Uansett, hvis du ønsker deg en slik, så selges de svært billig der borte. Da jeg var student i Usa vurderte jeg en slik Police Interceptor versjon, og fant dem til salgs på diverse politiauksjoner for ca 3500 dollar. Bilene var ikke spesielt mange år gamle, men var kjørt svært hardt og bar preg av dette. Jeg endte opp med noe kjedeligere.

Du kan vel ellers vurdere en Impala SS som også har samme motor som politiCapricen fra Corvette.

Men norske avgifter blir vel i millionklassen?

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar