0

Min samboer har akkurat kjöpt en ford cougar 99 model som har gått 170000. bilen er blitt tatt godt vare på, men motoren klikker. samboeren min er på

spurt 2011-10-13 06:25:15 +0100

hei Benny Min samboer har akkurat kjöpt en ford cougar 99 model som har gått 170000. Bilen er blitt tatt godt vare på, men motoren klikker. Samboeren min er på vei hjem med bilen etter kjöp men har stoppet og vil ikke kjöre lenger grunnet den klikkende lyden.Etter å ha kjört en kort stund syntes han nemlig lyden ble värre. Motoren rister ikke og han sier klikkelyden höres ut til å komme fra under "luftsystemet" rundt den siste sylinderen(?). Har du noen tips om hva feilen kan väre?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-06-25 22:22:31 +0100

Hei! Få bilen inn på verksted og få den sjekket. Er det ikke noe som kan fikses eller det blir for dyrt, kan din samboer ta en tlf.til selger og fortell hva som har skjedd med bilen. Spør om h*n er intr.å betale verksted regningen eller vil ta bilen tilbake mot at din samboer får pengene igjen. Det siste har din samboer all rett til uten at det skal by på noe problem. :o)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger