0

Cougarfan spør om ford cougar:hei benny lettere oppgitt "bilselger" her. på grunn av familieforøkelse må jeg selge min ford cougar og forsøkte en god

spurt 2010-07-28 14:41:27 +0100

Cougarfan spør om Ford Cougar:hei Benny lettere oppgitt "bilselger" her. På grunn av familieforøkelse må jeg selge min Ford Cougar og forsøkte en god stund i vår, nesten uten respons. Hadde den både på finn.no og i lokalavisa, men responsen var lik null. Det ringte kun en person som ville bytte med en Renault Megane cabriolet, men for det første er det en bil jeg aldri ville hatt og for det andre er det ikke akkurat plass til noen familie i den heller.Jeg så litt på antall treff på annonsen min i forhold til en kompis som solgte sin Audi A4, og han hadde over ti ganger flere treff. Det høres med til saken at bilen min er strøken, ikke har gått langt og jeg la den også ut til en veldig gunstig pris. Må legge den ut igjen når sommeren er over og nå lurer jeg rett og slett hva jeg kan finne på å gjøre for å få den solgt. Har du noen gode råd?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-07-28 14:44:46 +0100

Heisann!

Cougar er fine, men dessverre litt ukurante biler som har en noe begrenser menighet. Dette gjør at de blir litt tungsolgte. Som du ser på kompisen din sin bil, så er Audi i andre enden av skalaen. Men selv de kan være tungsolgte, om prisen ikke er riktig.

For det er klart, dette handler mye om pris. Selger man billig nok så blir man kvitt nesten hva det skal være. Men veldig ofte velger mange å bite i det sure eplet, og levere bilen som innbytte til det de oppfatter som skampris, hos en forhandler.

Et annet alternativ for å bli kvitt den er jo å grave den ned bak utedassen, men det er jo liksom for galt det og ;-)

Problemet med nettannonserig av såpass sjeldne biler er jo at folk aktivt må søke etter den (noe mange tydeligvis ikke gjør etter din erfaring). Dermed er det mange som rett og slett aldri fåt sett annonsen din. Her kan du betale litt ekstra og "kjøpe deg opp" til bedre plass, det er kanskje ikke dumt å et slikt tilfelle.

Jeg ville også sett litt mer nå nisje-nettsteder som kanskje ikke har så mange brukere, men hvor du treffer folk som kan være mer enn gjennomsnittlig interessert i spesielle biler. Lag også en fin "tilsalgs"-plakat og heng i bilen, det kan være effektivt.

Generelt er det selvfølgelig veldig viktig å lage en fin annonse. Ta gode bilder og fortell utfyllende om bilen. Leserne av annsen må få LYST på din bil, det er viktig!

Ønsker deg lykke til med både bilsalg og familieforøkelse.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger