0

Benny takk for en bra spalte som du har! er som mange andre som skriver til deg på biljakt og nå lurer jeg på om du kan si noe om det er mye dyrere å

spurt 2011-08-17 12:49:10 +0200

Heisann Benny takk for en bra spalte som du har! Er som mange andre som skriver til deg på biljakt og nå lurer jeg på om du kan si noe om det er mye dyrere å eie en SUV enn en vanlig stasjonsvogn? Vi ser på Ford Mondeo eller Kuga og har mest lyst på den siste, mest på grunn av utseendet. Synes den er råtøff i riktig farge og kanskje med litt ekstra felger. Plassen holder for oss, har snart voksne unger som ikke synes det er noe særlig gøy å være på tur med foreldrene alt for ofte. Bare litt i tvil om det vil koste oss mye mer å eie en Kuga enn en Mondeo og tenker også da litt på verditap på dem også etter noen år. Kan du si noe om dette

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-08-17 12:50:21 +0200

Hallo.

Ford Mondeo (de forrige generasjonene) har alltid vært blant de bilene som har hatt et til dels stygt verditap – jeg tror nok dette vil bli noen bedre på nåværende modell.

Kuga er en liten SUV og er med det en biltype som er ganske ”hot” akkurat nå, og med riktig utstyr og fin farge tror jeg nok denne vil holde seg godt i pris. Noe bedre enn Mondeo er min spådom.

Det som er dyrere på en SUV kontra en stasjonsvogen er primært dekkene – når det blir behov for å skifte de. Hovedservicene er også litt dyrere på biler med firehjulstrekk – da det går litt mer olje på girkasser og aksler etc. – uten at dette på noen måte vil ruinere deg. Den største utgiften vil nok være drivstofforbruk – her bruker ofte en SUV litt mer enn en vanlig bil, men heller ikke dette vil være dramatisk. Om man fyller 20 000,- eller 23 000,- i løpet av året er vel heller ikke akkurat det man går konkurs av – vi snakker 250 mer pr. mnd.

Mitt råd blir derfor: Kjøp drømmebilen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar