0

hvordan vil du karakterisere ford kuga som familiebil?

spurt 2009-10-16 13:33:51 +0100

Hei. Hvordan vil du karakterisere Ford Kuga som familiebil? Vi er en familie med en gutt på 2 år. kan vel ikke sammenlignes med stasjonsvogn? hvordan er sikkerheten på disse bilene? Ønsker å kjøpe en trygg bil, med litt klaring under...men lurer på om dette er et riktig valg. Har du noen andre gode råd til merker og modell kanskje?Hårek

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-12-26 14:26:34 +0100

Jeg vet ikke on Kuga er et bra valg. Selv har jeg en eldre Grand Voyager med skyvedører bak. Når jeg skal bytte den vil jeg velge en annen bil med skyvedører fordi da slipper jeg å være nervøs for at barnet mitt skal åpne døra inn i en bil som har parkert ved siden av meg. Dessuten får du som regel bedre åpning for å ta ut og sette inn barnesete.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-01-16 14:12:45 +0100

Kuga fikk veldig bra score på EuroNCAP og er en veldig sikker bil hva kollisjonssikkerhet angår, det eneste den fikk litt kritikk på var dårlige nakkestøtter og som Kugaeier kan jeg si meg helt enig i det. Nakkestøttene er alt for langt bak til at hodet får fornuftig støtte.

Ellers er Kuga ikke verdens største bil, vi er to stk i familien pluss en hund i bur som tar omtrent halve bagasjerommet uten at vi sliter veldig med det. Trur du skal klare deg godt med bilen sålenge du bare har et barn, det blir værre når/hvis det kommer flere. Det beste du kan gjøre er å prøvekjøre en Kuga å ta med barnet i barnesetet slik at du får testet om den kan fungere praktisk for deg.

Ellers er Kuga en kanonbil å kjøre med, sitter spikret i svingene og er ganske underholdende å kjøre generelt med bra komfort og støynivå. Kvaliteten er det ingenting å si på, etter 2 år 65.000km har jeg fått byttet en Xenonpære(garanti) samt loddet en kabel til en ESP sensor(garanti).

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar