0

Jeg har en 2009-modell ford mondeo titanium x med 140-hesters dieselmotor. i det store og hele er jeg knallfornøyd med bilen - den sitter meget godt

spurt 2013-10-17 11:49:11 +0100

Hei! Jeg har en 2009-modell Ford Mondeo Titanium X med 140-hesters dieselmotor. I det store og hele er jeg knallfornøyd med bilen - den sitter meget godt på veien, og har den deilige, litt tunge styringen jeg liker med Ford. Men det er ett irritasjonsmoment ved bilen som overskygger alt det positive: Interiøret knirker noe så grønnjævlig! I området der girspaken sitter, har de brukt en elendig plastype i høyglans, som liksom skal se "premium" ut. Men det er jo pokker meg bedre kvalitet på et yoghurtbeger!

Som et resultat av denne elendige materalkvaliteten knirker det stort sett hele tiden mens jeg kjører. Det er såpass høyt og irriterende at jeg tok med bilen til Ford for prøvekjøring med en mekaniker. Han sa at det var svært lite å gjøre med dette. Han kunne forsøkte å demontere midtkonsollen og fylle igjen med skumplast på strategiske steder, men rådet meg egentlig bare til å forsøke å leve med knirkingen, da det var veldig usannsynlig at det ville hjelpe.

Hva tror DU om dette, Benny? Bør jeg la mekanikerne prøve seg på dette? Risikoen er jo at det koster meg flere tusen kroner uten at jeg merker noen forbedring.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-12-22 13:51:00 +0100

Prøv å spraye med siliconspray i alle skjøter og falser i det området, \"saus på\", kjør en tur, og tørk rent det som måtte ha kommet på flater og steder der det ikke skal være... Bilentusiast

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger