0

Jeg å min forlovede vil nå oppgradere en rusten ødelagt mercedes til noe litt nyere å bedre. vi har kikket på finn å funnet en ford mondeo 2001 model

spurt 2012-06-06 23:17:09 +0100

Hei, Jeg å min forlovede vil nå oppgradere en rusten ødelagt mercedes til noe litt nyere å bedre. Vi har kikket på Finn å funnet en Ford Mondeo 2001 modell. Da jeg hørte fra en kompis om at Ford Mondeo er både kjent for dårlig elektronikk å topp pakning fort går i stykker ble jeg fort veldig usikker på denne bilen. Men den passer oss veldig godt med tanke på pris å mange andre ting.

http://www.finn.no/finn/car/used/obje... Her er den på finn.

Det jeg egentlig lurer på, er Ford Mondeo 2001 modell en bra bil? Pleier det å være mye problemer med denne modellen? Jeg er egentlig veldig skeptisk til å handle bil da jeg alltid hører om folk som blir lurt eller kjøper en bil som det alltid er noe galt med.

Dette blir våres første bilkjøp, å siden vi ikke har peiling på bil i det heletatt så er det litt "den bilen så fin ut, den tar vi" løsning. Å det kan jo resultere i et veldig dårlig valg av bil :D

Takk på forhånd!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-06-07 08:16:16 +0100

Vil si Mondeo fra 2001 er en ganske stabil bil. Hadde selv min 2001 Mondeo 2.0 bensin automat til 2010. Da hadde den ruslet 260.000km uten de store problemene og var fortsatt mye bil igjen. Rust er den største faren på disse men en god del biler ble reparert på garanti. Det er 12 års rustgaranti på disse om serviceheftet er fullt og Ford har stemplet. Var litt krøll med 2.0 tddi motoren på 90hk. Så sats heller på en tdci motor eller bensin.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-06-08 17:01:05 +0100

Hiver meg på denne. Har en 2006 tdci selv og har ikke hatt noen uventete ting med hverken elektronikk. har vel kun overhalt dieselvarmeren og byttet noen bremseklosser og noe strammehjul på registerkjede. Nå skal jeg bytte lenkearmsstagene foran og en foring i bakstillingen, sistnevnte relativt dyrt å bytte pga fords teite policy på at løse foringer er fy fy.... største problemet med bilen er at den er litt glad i rust, spesiellt dører og i mitt tilfelle forkant kanaler. Ikke noe store greier og rimelig lett å utbedre....så om bilen ikke er oppspist og har noenlunde servicehefte kan man anbefale kjøp. Selv Toyota må jo bytte slitedeler :)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger