0

Har en 94 model. den fjusker når den er kall, går ikke reint. men går ok nårn er varm, men ikke på tomgang, da fjusker den igjen og vill stoppe, og da

spurt 2012-03-27 09:48:11 +0200

har en 94 model. den fjusker når den er kall, går ikke reint. men går ok nårn er varm, men ikke på tomgang, da fjusker den igjen og vill stoppe, og da stiger tempraturen også, men ikke så mye at det er fare. har nylig fodt den eu gokjent. bruker motorvarmer på den når det er kalt ute for å minke fjuskinga ved oppstart. er en bensinbil. håper du har et bedre svar enn verkstedene har gitt meg. det kan være så mangt.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-04-19 14:25:21 +0200

   hei jeg spør igjen, jeg har en mondeo 94 mod, bensin bil. 1.6.L den er nylig eu gokjent, men den fjusker går urent, lugger når den er kald, går fint når den er varm, men fjusker og vill stoppe  på tomgang. bruker motorvarmer på den for å unngå noe av fjuskinga om mårgenen ved oppstart.  har spurt flere verksteder og får tilsvar det kan være så mangt..og ramser opp alt fra bensinfilter, innsprøytningspumpa, luftfilter. bensin tilførsel, plugger og ledningsnett ol. skal jeg sifte alt dette for å finne feilen blir det dyrt. håper noen kan gi et mere konkret svar.

Og hvilke dekk sommer dekk og vinter dekk med pigg er det beste dekkmerket, type for mondeo stv. kjekt å vite.

mvh ford lady.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-06-01 16:09:31 +0200

Sjekk slangen til luftfileret og luftmengdemåleren, evt \"tape\" over den med plastfoie (bare for å sjekke om den er hel.) Rett bak Coilen og se ned, der er det en også en tynn liten slange (går rett ut av blokka og peker mot girkasse siden) Vanskelig å finne og sitter krunglete til. Denne laget noe slik trøbbel for meg, da den var morknet. (1,8 og 2.0 har denne i alle fall).

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger