0

Trenger tips vedrørende min 2006 modell.denne fikk jeg utbedret noen rustskader i noen dører i fjor. det var også flassing på kanalene(dette godtok ik

spurt 2011-04-19 10:41:51 +0200

Hei, Trenger tips vedrørende min 2006 modell. Denne fikk jeg utbedret noen rustskader i noen dører i fjor. Det var også flassing på kanalene(dette godtok ikke Ford å ta på garanti, de påstod at noen måtte ha omlakkert kanalene tidligere). Dørene ble utbedret av Ford, mens jeg benyttet ett annet lakkeringsverksted for å fikse kanalene. Har brukt disse ganske ofte til å utbedre alle bilene jeg har hatt og aldri opplevd noe tull. Nå i vår viser det seg at skaden på kanalene er tilbake, dvs lakken har flasset og antydning til rust. I fjor var det kun flassing av lakk. Noe som får meg til å tro at denne rusten kommer innenfra og ikke utenfra. Ford påstod i fjor at det var grunnet steinsprut at dette skjedde, så jeg fikk montert skvettlapper i forbindelse med utbedringen av dette. Mitt spørsmål er: Kan man "bevise" på noen som helst måte at rustangrepet må komme innenfra for på den måten få lakken til å skalle? Eller er dette en lost case? Er fornøyd med bilens øvrige egenskaper, men når dette er så fremtredende på en 5 år gammel bil kan jeg umulig anbefale noen å kjøpe denne type Mondeo. Kommer til å få dette utbedret(lakkverkstedet skulle selvsagt fikse dette vederlagsfritt iom de også mente det skulle holde mer enn ett år etter utbedring). Når dette er fikset vil bilen bli solgt og FORD vil ikke bli vurdert igjen. Med mindre det finnes Ford modeller som ikke har denne type problem. Er i grunn svært misfornøyd med Fords kundeservice når det gjelder vilje til å fikse kjente modellfeil.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

4 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-04-20 00:39:56 +0200

Fords rustproblemer er en vel kjent problemstilling og da snakker vi om nye biler, så det er ikke så rart at bilen din som du sier er 5 år har rustskader. Konfronter Ford med at du vet om rustproblemene og spør om ikke din bil er blandt dem som skulle ha vært rustbehandlet på ny - ett kjent antirustselskap har gjort dette på vegne av Ford. Tidligere så var det Merscedes som hadde problemer med rust i dørene og der ble alle bilene behandlet på nytt av dette antirustselskapet. Også Mazda og Toyota Avensis sliter med de samme rustproblemene. Ikke gi deg, be dem gå inn med kamera i kanalene slik at man kan se om der foreligger rust på innsiden...

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-04-20 10:37:55 +0200

Det var ett godt tips. Forhandleren var dog så bastant i sine påstander om at denne skaden skyldtes steinsprut og av den grunn ikke dekkes av garantien. Hadde også en lengre dialog med Ford motor Norge om dette i fjor og etter mye om og med gikk til nølende med på å utbedre rustskadene inne i dørene, bortsett fra på førerdøren for den mente de var omlakkert tidligere(mulig tidligere rep av rustskade). Dette må i så fall ha skjedd før jeg kjøpte bilen i 2009. Da var den 3 år gammel. Vel jeg fikk lakkeringsverkstedet jeg benyttet til utvendig rep av kanaler til også å fikse den døren Ford nektet å ta i og den er strøken i dag ett år etter. Det er det som gjør at jeg tror at grunnen til at lakken slipper utvendig pga innvendig rust/fukt i kanalene. Kvier meg for nok en runde med FMC, for makan til kundeservice skal man lete lenge etter.

Legger til at ALT av servicer er foretatt av Ford, noe jeg lurer på hensikten med når de likevel fraskriver seg etthvert ansvar når ting oppstår.

Vurderer å legge på ett lag med steinsprutbeskyttelse i forbindelse med opplakkeringen av kanalene denne gangen, men det er jo ikke standard på Mondeo, vurderer også å understellsbehandle bilen komplett da jeg ikke anser Fords rustgaranti for å være verdt trykksverten engang etter dette.

Dette er trist for bilen i seg selv er bra med grei komfort til mitt bruk.

Tror jeg går for Toyota selv om de hadde noen bremseproblemer og gassproblemer i fjor, der fikk jeg i allefall ALLTID god hjelp, selv med min gamle hiclass kassevogn som jeg fikset alt på selv. De fortalte sågar i detalj hvordan man skulle gå fram for å bytte det meste av deler.

Så spørs det da om konas 2010 Fiesta lider samme skjebne eller om det er kun Mondeo som har disse problemene. Skjønner egentlig ikke at ford selger såpass med biler når de har denne type problemer og så innmari elendig kundeoppfølging.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-04-20 21:23:12 +0200

Hvis det er rust som plager deg mest, styr unna Toyota Avensis. Merker som VW og Opel er bedre i så måte, Opel med galvanisert karroseri og bruker samme metode som VW bruker i forhold til hvordan skjøter er behandlet, hulrom osv. Kvaliteten til Opel er også etterhvert blitt veldig bra. Insignia er blitt populær som drosje pga veldig lite feil. God Påske

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-05-10 13:49:16 +0200

Får se, trenger liksom plassen i Mondeoen, pga behov for stort hundebur. Kan vectra fra 2006-2008 være ett greit alternativ til Mondeo? Holdt på å kjøpe Vectra sist, men fant denne Mondeoen som har det meste av utstyr og utover \"rustproblemet\" så er jeg faktisk veldig fornøyd med brakka. Kommer dog ikke til å vurdere Ford neste gang, for slikt som dette burde de ordne opp i med det samme. Det hjelper i grunn fint lite at bilen kjører bra osv, så lenge stålormen er såpass hissig :(

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar