0

Jeg spør på vegne av min bror, han har nettop kjøpt en ford mondeo 1997 modell. alt er som det skal, noen skader her og der, men en ting plager han o

spurt 2011-02-23 14:33:23 +0100

Hei, jeg spør på vegne av min bror, han har nettop kjøpt en ford mondeo 1997 modell. Alt er som det skal, noen skader her og der, men en ting plager han og meg som passasjer. Han MÅ skru av tenninga hver gang han skal åpne bakluka, det tar litt ekstra på batteriet og bensinen når du kjører venner til skolen, og alle har noe i bagasjen. Er det en knapp inni bilen eller noe du kan overstyre denne mekanismen med?

Hilsen Fredrik. ( fredriksaether@hotmail.com )

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-02-28 20:59:13 +0100

Hei.

Det er et kjent problem på både MK1,2 og 3. At det er bryteren som rett og slett ikke er holdbar nok. Og siden det er kun bryter utvendig og de aller fleste har fjernkontroll med åpner til bakluka så er det siste utvei. Har selv samme problemet på min 01 Mondeo, og her er det mikrobryteren som har tatt kvelden. Min mor har en 00 mondeo, som da er samme karosseri som din bror har. Og der er bryteren også deffekt.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger