0

Vi vurderer den nye mondeoen og har fått pristilbud på den som forsåvidt ser bra ut. lurer på en ting dere noen gang skriver i testene deres nemlig a

spurt 2011-01-24 13:23:11 +0100

Hei vi vurderer den nye Mondeoen og har fått pristilbud på den som forsåvidt ser bra ut. Lurer på en ting dere noen gang skriver i testene deres nemlig at det er en del utstyr man bare må ha i bilen for at den skal være grei å selge igjen senere og ofte handler det blant annet om navigasjon. Jeg ser ikke det store behovet for det og synes dette er uforholdsmessig dyrt men er det dumt av meg å ikke velge det med allikevel? Håper du har sjans til å svare, hilsen nordlending som sjelden kjører seg vekk.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-01-24 13:28:29 +0100

Hei nordlending! Skjønner at det der kan være litt vanskelig å bli klok på. På enkelte biler er det nok fortsatt et must å ha navigasjon, uten det vil den ramle litt utenfor på bruktmarkedet. Dette gjelder i hovedsak dyre biler - over 500 000 kroner - og veldig ofte de dyrere SUV-ene. En BMW X5 uten navigasjon er for eksempel neste utenkelig.

For mer "normale" biler er det ikke sånn og mitt inntrykk er at navigasjon er litt mindre interessant for mange nå enn det var for bare noen år siden. Det er nok endel som har oppdaget at de har veldig begrenset bruk for noe de gjerne betalte 20 000-30 000 kroner for.

Konkret for en Mondeo tror jeg ikke du vil få igjen pengene dine ved videresalg. Bilen kan nok bli litt enklere å selge, men mye mer penger får du neppe for den, kontra en bil uten navigasjon.

Veldig mange har nå en liten bærbar sak liggende i bilen som brukes når behovet virkelig er der, det fungerer stort sett minst like bra og er også smart fordi du kan ta den med i f. eks leiebiler.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger