0

Er på jakt etter ny stasjonsvogn og har veldig lyst på noe som ikke er helt døllt. har sett på alt det vanlige som passat og octavia og a4 men så kom

spurt 2010-11-11 13:41:49 +0100

Heisann er på jakt etter ny stasjonsvogn og har veldig lyst på noe som ikke er helt døllt. Har sett på alt det vanlige som Passat og Octavia og A4 men så kom jeg over en bil som får hjertet til å banke litt fortere. Ford Mondeo høres kanskje ikke så sprekt ut men hva tror du om den i ST220-utgaven? 226 hestekrefter og det meste av utstyr og bilen jeg har sett på blir min for 200 000 kroner. Tror jeg kan presse litt pris også. Den har gått 125 000 kilometer og har bare hatt en eier her i Norge (den er bruktimportert). Tror du dette er et godt kjøp?? Håper du kan svare ganske hurtig får jeg må bestemme meg raskt.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-11-11 13:49:59 +0100

Hei du. Kult valg! Dette er en skikkelig ulv i fåreklær og en av godbitene ute på bruktmarkedet som ikke så veldig mange vet om.

Denne generasjonen Mondeo var jo ikke akkurat verdens mest spenstige bil, så desto morsomt at Ford tråkket til med en så kul utgave som dette.

3-liters V6-eren har 226 hestekrefter og kjøreegenskapene henger absolutt med (det har Ford vært flinke på lenge). 7,4 sekunder på 0-100 km/t sier sitt, det er ikke så veldig mange stasjonsvogner som kjører fra denne i lyskryssene.

Forrige generasjon Mondeo ble en ganske bra bil etter hvert. ST220 kan være hasard å kjøpe hvis forrige eier har lekt rallysjåfør hver gang han var ute med den. Derfor må du sjekke nøye. Komplett servicehefte er et must, sjekk også at vanlige slitedeler er skiftet. Og du bør absolutt ta en test på bilen før du kjøper, ellers kan det bli rådyrt.

Prisen høres ikke ille ut, men heller ikke supergunstig. Jeg ville forsøkt å presse den ned litt mer før du slår til. Er bilen fin, får du en skikkelig heftig stasjonsvogn for pengene. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger