0

Skal kjøpe meg en stasjonsvogn for første gang. er nyetablert med samboer og har derfor ikke allverdens med penger å rutte med. tenkte jeg skulle bruk

spurt 2009-10-28 13:26:39 +0200

Hei Benny!Skal kjøpe meg en stasjonsvogn for første gang. Er nyetablert med samboer og har derfor ikke allverdens med penger å rutte med. Tenkte jeg skulle bruke rundt 80 000,- eks reg. Har sett litt på Audi A4/A6, Mercede, BMW, Passat og Mondeo. Mondeo og Passat er som regel billigst og kan derfor få en nyere årsmodel. Men! Har litt dårlig inntrykk av Ford. De fleste jeg snakker med, deriblant mekanikere, anbefaler at jeg styrer langt unna Ford. Hva synes du jeg burde gjøre? Er Ford Mondeo for en 80.000,- en bra bil, eller burde jeg gå for Audi/Merce/BMW og heller da ta en litt eldre bil?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-11-06 13:11:26 +0200

Hei Øyvind. Ford har hatt et litt frynsete kvalitetsryke i mange år, det er helt riktig. Dels fortjent, men for noen modeller også litt ufortjent. For eksempel har Focus gjort det bra i mange kvalitesundersøkelser.

Brukt Mondeo kan være veldig mye bil for penga. Det er også utrolig mye å velge mellom, så til 80 000 kroner bør du få en fin bil. Det viktigste er at den er skikkelig fulgt opp, har hatt alle servicer og gjerne ikke gått altfor langt. Jeg ville ikke vært veldig redd for å kjøpe et fint eksemplar av denne.

BMW, Audi og Mercedes blir langt dyrere og jeg regner med at du heller ikke er veldig happy hvis det ramler på påkost? Til 80 000 kroner vil modeller fra disse merkene ha gått mye lenger enn Passat og Mondeo. Jeg ville derfor heller gått for en av dem. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar